Χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης




Εντυπωσίασε για 6η χρονιά ο χορός του Κ.Σ.Σπάρτης
Η συνήθεια που έγινε ... λατρεία

Μικρό ... αποδείχθηκε για μία ακόμη χρονιά το Leonidas Palace, για τους εκατοντάδες Λάκωνες που κατέκλυσαν το γνωστό Κέντρο Δεξιώσεων, καθώς περισσότεροι από 1200 φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης έκαναν αισθητή την παρουσία τους, τιμώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και αποδεικνύοντας ότι στηρίζουν ενεργά κάθε δραστηριότητά του. Ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης βγήκε και φέτος νικητής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις προσελκύοντας φίλους και μέλη του συλλόγου από όλες τις γωνιές της Λακωνίας και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Νταβέλης, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Άρης Μουγκοπέτρος, η Σοφία Κετικίδου και ο Σωτήρης Κόττας ξεσήκωσαν το πλήθος με τις λαϊκες και δημοτικές τους νότες, ενώ το υπερθέαμα με το Oriental Show έκλεψε και φέτος την παράσταση. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης, έσπευσε στο λόγο του να ευχαριστήσει θερμά τους παρευρισκομένους, οι οποίοι και φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

Η διοργάνωση πήρε άριστα, οι γεύσεις εντυπωσίασαν, η μουσική ξεχώρισε και φυσικά άπαντες αναγνώρισαν ότι ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης ήταν το γεγονός και της φετινής χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Σ.Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης, Παναγιώτη Δρούσια και Αλεξία Μπουτεράκου για την έμπρακτη και αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια. Παράλληλα, το νέο Ανθοπωλείο της Σπάρτης “Τριανταφυλλένια” για την όμορφη διακόσμηση του χώρου.

Επίσης, τη Βιομηχανία Ξύλου του κυρίου Παναγιώτη Συναδινού, τα καταστήματα Κυνηγετικών Ειδών του κυρίου Ηλία Βέργαδου, του κυρίου Κωνσταντίνου Χατζή και του κυρίου Γεωργίου Δούβρη, το Hobby του κυρίου Ηλία Παναγιωτάκου, τη Lada Γάββαρης, την Auto Plagakis και τον κύριο Δημήτρη Πλαγάκη.

Φυσικά, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ευχαριστεί και τις πολυάριθμες επιχειρήσεις για τα δώρα που προσέφεραν.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους εκατοντάδες παρευρισκομένους, που αποτέλεσαν για μία ακόμη χρονιά την ψυχή του χορού, το Leonidas Palace για την άψογη εξυπηρέτηση, τα ΜΜΕ για την προβολή και φυσικά όλους όσοι συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ραντεβού το 2019!

Εκ του ΔΣ
Ο πρόεδρος
Γιάννης Καρβουνιάρης